Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Edward Lau

Senior e-HRM consultant

  • Kennis van e-HRM
  • Meedenkend in processen
  • Vertaling naar digitaal

Senior e-HRM consultant met kennis gericht op ERP systemen, met name in de onderwijsbranche. Ik kan handmatige processen goed vertalen naar een digitaal proces om zo efficiënt mogelijk te werken. Meedenkend zoek ik naar oplossingen vanuit mijn ervaring met het inrichten van processen en uitvoeren van conversies naar AFAS Profit. Ik werk zowel goed zelfstandig als in teamverband en pas me snel aan. Door de juiste vertaalslag te maken naar een digitaal systeem lever ik direct meerwaarde.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.