Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Claire Peijnenburg

Recruitment consultant

  • Flexibel
  • Enthousiast
  • Mensgericht

Als corporate recruiter en recruitment consultant richt ik mij op de AFAS arbeidsmarkt voor zowel IJK als voor klanten. Dagelijks sta ik in contact met mensen om te kijken wat hen drijft en om te kijken naar de IJK match. Ik zoek naar oplossingen en adviseer over de huidige krappe AFAS arbeidsmarkt, zorg voor de arbeidsmarktpropostie van IJK en ben de schakel tussen zzp'ers en klanten. Snelheid, creativiteit, data driven en persoonlijk recruitment maken dit mogelijk.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.