Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag kennis met u delen.

Bob Hoefnagels

Adviseur e-HRM outsourcing

  • Afgeronde HBO opleiding Management, Economie en Recht
  • Oplossingsgericht
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Het is voor mij een uitdaging HR gerelateerde processen zo efficiënt mogelijk in te richten met behulp van e-HRM. Ik streef ernaar organisaties naar een hoger plan te tillen door ervoor te zorgen dat mensen en organisaties zich kunnen richten op hun kerntaken. Dit doe ik op een persoonlijke, professionele en gestructureerde wijze, waarbij communicatie met de betrokkenen centraal staat. Ik heb ruime ervaring met deze werkzaamheden in de onderwijs- en overheidssector.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.