Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Bianca van Lieshout

Jurist arbeidsrecht en HRM

  • Vakgebieden HRM en Arbeidsrecht
  • Goed bekend met de cao PO, cao VO en cao HBO
  • Klantgericht, verantwoordelijk en accuraat

Wet- en regelgeving wijzigen voortdurend. Maar wat zijn nou precies de gevolgen voor de onderwijssector? En hoe kunt u hierop inspelen of nog beter op anticiperen? Gezien mijn jarenlange kennis en ervaring in het onderwijs weet ik waar de uitdagingen liggen en help ik u graag om HRM vraagstukken op te lossen. Ik volg ontwikkelingen in cao’s, wet- en regelgeving en vertaal deze naar adviesteksten voor HRM’ers. Ook verzorg ik cursussen.
 

Artikelen van Bianca van Lieshout

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.