Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
3 juni 2019

Professionals voltooien traineeship Talent In Proces

Op 29 mei was het zover: vier trainees presenteerden hun eindopdracht ter afsluiting van het traineeship Talent in Proces.

Deze eindopdracht bestond niet alleen uit een vakinhoudelijke opdracht, maar ook uit een presentatie over de persoonlijke ontwikkeling. In beide opdrachten lieten de trainees op een mooie wijze hun groei zien. Hierdoor kunnen we met trots zeggen dat zij allemaal het traineeship succesvol hebben afgerond!

De trainees kijken terug op twee leerzame jaren bij IJK. Het werken in één van de teams werd tijdens het traineeship gecombineerd met training en coaching. In korte tijd ontwikkelden zij zich tot volwaardige adviseurs.

Onze klanten kunnen blijven rekenen op hun hulp bij diverse vraagstukken. Op het salaris en E-HRM vakgebied is een goede basis gelegd en met een goed gevulde rugzak ligt de wereld voor hen open.  

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.