Terug

Nieuwe klanten bij IJK. Welkom!

De afgelopen maanden stonden, net als andere jaren, vooral in het teken van implementaties. Dit betekent workshops houden, het inrichten en testen van de nieuwe functionaliteiten, ondersteunen en onze nieuwe klanten helpen met een soepele overgang naar het nieuwe HR-systeem van AFAS.

We zijn blij met de samenwerking van de afgelopen maanden met onze nieuwe klanten en ook een paar oude bekenden. De eerste salarisrun van januari zit er op en iedereen heeft het salaris en bijbehorende salarisstrook via AFAS ontvangen. Een prestatie waar wij én onze klanten trots op mogen zijn.

Daarnaast hielpen we de gemeenten Purmerend en Roermond met een volledig nieuwe implementatie. Voor gemeente Helmond verzorgden we een volledige her-implementatie van AFAS. Ook de gemeente Altena en Avri kozen opnieuw voor AFAS en hen hielpen we met het optimaliseren van de software. Daarnaast mochten we Salto, Radar en Irado verwelkomen als nieuwe klanten en hebben we Meander Groep en Onderwijsgroep Oost-Brabant mogen helpen bij de uitdagingen rondom de fusies met partners per 1 januari van dit jaar. Kortom, een rijtje om trots op te zijn!

Nieuwe klanten, nieuw talent

Met de komst van deze nieuwe klanten is het ook belangrijk om te blijven investeren in nieuw talent om de dienstverlening in de toekomst te kunnen waarborgen. Daarom startten er vorig jaar in september al 16 nieuwe collega’s . Ook dit jaar ontvangen we weer graag nieuwe talenten die we de mogelijkheid bieden om zichzelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen. In april en september van dit jaar starten we weer met onze succesvolle traineeships en zij-instroomtrajecten voor de functie van salarisadviseur en functioneel beheerder. Ken jij iemand die bij onze organisatie past en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan eens onze vacatures.