Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
2 juni 2020

Nieuw talent bij IJK

Op 9 april ontvingen we met veel digitaal enthousiasme onze 7 nieuwe trainees AFAS e-HRM en salarisdienstverlening. Na de succesvolle ervaringen met onze vorige trainees kwamen we al snel tot de conclusie dat een nieuwe groep trainees meer dan welkom is. Niet alleen vanwege hun frisse blik, maar ook voor de nieuwe en positieve energie die ze meebrengen voor onze klanten en collega’s. 

Online onboarding

Samen stonden we in deze rare tijd direct voor een uitdaging: digitaal onboarden. Want wie had dat gedacht? Een onboardingsproces waarin je je collega’s en nieuwe werkgever via videobellen leert kennen, digitaal AFAS cursussen volgt en waarin de eerste vrijdagmiddagborrel vanuit huis achter de laptop plaatsvindt. Een periode waarin de trainees hun flexibiliteit en digitale skills meteen weten te ontwikkelen. Lees ook de blog van Ilse over de ervaring van de trainees en tips & tricks voor een online onboardingsproces.

Wat houdt het traineeship in? 

De 7 trainees staat een leerzaam en uitdagend jaar te wachten waarin zij zich ontwikkelen tot professionals op het gebied van AFAS e-HRM of salarisdienstverlening. Na een intensief digitaal welkomsttraject starten ze in één van onze klantteams om de combinatie tussen kennis en vaardigheden snel eigen te maken. Het werken in de dagelijkse praktijk combineren we met wekelijkse trainingen, coaching en intervisie. Zo gebruiken we onze interne kennis en ervaring om iemand vanaf 0 helemaal mee te nemen in de AFAS materie en bieden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. 

Kortom; de trainees leggen een goede basis voor een uitdagende carrière!

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.