Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
28 september 2018

Nieuw talent bij IJK

Op 1 oktober ontvingen we met veel enthousiasme onze nieuwe lichting van het traineeship Talent in Process (TIP).

Na de succesvolle vorige lichting kwamen we tot de conclusie dat een nieuwe lichting in 2018 meer dan welkom is. Eerder bleek al dat de gemotiveerde trainees snel een bijdrage leveren aan onze dienstverlening binnen de klantteams. Ze leveren niet alleen een frisse blik maar ook nieuwe en positieve energie voor onze klanten en collega's. Aan het eind van het traineeship krijgen de TIP'ers de kans om een richting te kiezen die het beste past bij hun wensen en kwaliteiten. 
 
Vijf trainees staat een leerzaam en uitdagend jaar te wachten waarin zij zich ontwikkelen tot professionals op het gebied van e-HRM en salarisdienstverlening. Ze starten na een intensief welkomsttraject in één van onze klantteams om de combinatie tussen kennis en vaardigheden snel eigen te maken. Het werken in de dagelijkse praktijk wordt gecombineerd met wekelijkse trainingen, coaching en intervisie.

Kortom; de trainees leggen een goede basis voor een uitdagende carrière!

Wij wensen hen veel succes en een goede start bij IJK!
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.