Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
1 februari 2021

Het zit er weer op, we zijn klaar voor 2021!

Zoals ieder jaar stonden de laatste maanden van het jaar bij IJK vooral in het teken van de implementaties bij nieuwe klanten. Uren van workshops, inrichten van AFAS, testen van de inrichting, schaduwdraaien en vooral ook ondersteunen van onze nieuwe klanten bij de overstap naar het nieuwe HR-systeem van AFAS. Altijd weer een spannende en enerverende tijd.

En het resultaat mag er weer zijn! Alle collega’s van onze nieuwe klanten hebben hun salaris en salarisstrook van januari via het systeem van AFAS ontvangen. Iets waar wij en zeker ook onze nieuwe klanten trots op mogen zijn!

Welkom bij IJK

Wij zijn enorm blij dat wij de volgende klanten mochten verwelkomen: Archipel, DOCK, gemeente ’s-Hertogenbosch, gemeente Heusden, Joulz, Koninklijke Auris Groep, Onderwijsstichting De Peel, PWN, Samenwerkingsstichting Kans & Kleur, stichting Confessioneel Onderwijs Leiden, SKOzoK en Veluwse Onderwijsgroep. Dank jullie wel voor de keuze voor IJK als jullie dienstverlener. Van harte welkom bij de IJK-familie. 

Nieuwe collega’s

Nieuwe klanten ontvangen is heel fijn maar mag uiteraard niet ten koste gaan van de dienstverlening aan onze bestaande klanten. Daarom hebben wij de afgelopen tijd een aantal nieuwe collega’s toegevoegd aan onze teams. En op 1 maart starten wij met twee traineeships, voor salarisadviseur en e-HRM adviseur. Zo zorgen wij ervoor dat wij ook in de toekomst onze beloftes waar blijven maken en de klanttevredenheid op niveau houden (7.9 in 2020). We gaan er weer voor in 2021! 
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.