Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
6 oktober 2021

IJK neemt Didact over

Per 1 oktober 2021 neemt IJK het Belgische Didact over. Daarmee wordt IJK eigenaar van een oplossing om e-learningmodules met de AFAS cursusmanagementmodule af te spelen. 

Partnerschap

Didact is geen vreemde partij voor IJK. Al jaren werken we nauw samen om organisaties te helpen bij het integreren en aanbieden van e-learnings. IJK in de rol van leverancier en Didact in de rol van producteigenaar. 

Uniek product

Vanaf 1 oktober neemt IJK de Nederlandse en Belgische klanten en het product over. Een uniek product in de markt dat het mogelijk maakt e-learning modules geïntegreerd met cursusmanagement van AFAS af te spelen in Insite op basis van SCORM technologie.

Patrick Adriaansen, directeur IJK: "Wij nemen deze techniek over en gaan op basis daarvan het product doorontwikkelen. Bij deze doorontwikkeling nemen we de wensen en behoeften van bestaande klanten uiteraard mee zodat zij nog eenvoudiger e-learnings kunnen aanbieden aan hun medewerkers. Wij zijn erg trots op deze overname en heten de klanten van Didact van harte welkom bij IJK!"
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.