Terug

IJK gecertificeerd implementatiepartner in de zorgsector

Al ruim 16 jaar werkt IJK samen met AFAS. Het strategische partnership tussen beide bedrijven is gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit, innovatie en ambitie. Die ambitie richt zich op het efficiënter maken van de publieke sector door slimme, digitale oplossingen. Met het toetreden als officieel implementatiepartner in de zorg zetten AFAS en IJK de volgende stap in de hechte samenwerking.

IJK richt zich uitsluitend op de sectoren overheid, onderwijs en zorg. De afgelopen jaren veranderde er veel op het gebied van (HR)bedrijfsvoering. Organisaties hebben een toenemende behoefte aan advies en oplossingen op het gebied van digitalisering, e-HRM en bedrijfsvoering. Met onze unieke propositie zijn wij in staat om klanten in alle stadia van de organisatieontwikkeling te voorzien van oplossingen. Anno 2022 voorziet IJK 800 organisaties in de overheid, het onderwijs en de zorg van software en services.

Implementatiepartnership

Het marktaandeel van AFAS is enorm vergroot door de sterke software, daarmee groeide ook de vraag naar uniformiteit en schaalbaarheid. AFAS werkt daarom sinds enkele jaren met gespecialiseerde implementatiepartners per sector. Het doel hiervan is om de kwaliteit en uniformiteit in implementaties en optimalisaties te garanderen. Collega’s van IJK die werken aan implementaties en optimalisaties zijn gecertificeerd door AFAS. IJK beschikt inmiddels over 33 gecertificeerde AFAS-experts en heeft daarmee het grootste aantal AFAS-experts van Nederland.

One-stop-shop

IJK was al implementatiepartner voor overheid en onderwijs, maar mag daar vanaf 1 januari 2022 dus ook het implementatiepartnership in de zorg aan toevoegen. Klanten profiteren hierdoor van een volledige one-stop-shop op het gebied van implementeren en dienstverlening. Hierdoor is IJK op alle kernsectoren gecertificeerd implementatiepartner van AFAS.