Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
7 februari 2020

Het implementatieseizoen zit er weer op

De afgelopen maanden stonden vooral in het teken van workshops, inrichten van AFAS, testen van de inrichting, op sommige vlakken de inrichting bijstellen, weer testen en schaduwdraaien. Kortom, het waren wederom tropenmaanden.

Tropenmaanden voor onze collega’s bij IJK, maar ook voor onze klanten. Samen is er enorm hard gewerkt om ervoor te zorgen dat in januari voor het eerst de salarisverwerking via AFAS kan lopen. 

Trots op onze klanten 

Wij zijn er ontzettend trots op dat wij MeanderGroep, PCOU Willibrord, HLTsamen, Frion, Vivare, Novicare, Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe en Vista College als klant mogen verwelkomen bij IJK. Voor zes van deze klanten verzorgen wij de salarisverwerking. Daarnaast verzorgden we een volledige herimplementatie AFAS HRM/Payroll en AFAS Financieel bij Stichting Opmaat in Tilburg. Voor Onderwijsgroep Buitengewoon in Venlo deden we in dezelfde periode een uitgebreid optimalisatietraject. Zij gingen in januari met een volledig nieuwe InSite omgeving live.  

Hard werken beloond

Zoals gezegd is het altijd hard werken in deze maanden, maar het geeft ook enorm veel voldoening om dit samen voor elkaar te krijgen. Stiekem zijn we alweer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe implementatieseizoen, want de eerste klanten hebben we al mogen verwelkomen. We kijken ernaar uit om ook hen mee te nemen in de wereld van AFAS & IJK.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.