Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
10 februari 2020

15 jaar partnerschap AFAS & IJK

In 2020 viert IJK dat het alweer 15 jaar samenwerkt met AFAS Software. Om deze mooie mijlpaal niet ongemerkt voorbij te laten gaan, ontplooiden we de afgelopen weken diverse mooie initiatieven. Wij zijn trots op de goede samenwerking en de hechte band die door de jaren heen is opgebouwd tussen beide familiebedrijven.

Historie

In 2005 koos DA&A Driessen, de rechtsvoorganger van de Driessen Groep, voor de ERP Software van AFAS. Dat zorgde voor automatisering van veel interne bedrijfsprocessen. Hiermee werd een solide basis gelegd voor 15 jaar structurele groei. In 2006 werden de eerste klanten in de lokale overheid geïmplementeerd op AFAS en in 2007 werd de samenwerking tussen DA&A en AFAS gewaardeerd met een Profit Award. In de jaren die volgden ontstond een hechte band ontstaan tussen beide bedrijven. Inmiddels bedient IJK tal van organisaties in de Zorg, Onderwijs en Overheid met haar Software & Services.

Samenwerking

De culturele fit is een belangrijke succesfactor in de jarenlange samenwerking. Zowel AFAS als IJK zijn familiebedrijven. Dit maakt dat er aandacht is voor de lange termijn én het werkgeluk van de medewerkers. Zowel strategisch als operationeel werken we op een prettige manier samen. Sportieve en sociale initiatieven spelen daarbij een belangrijke rol. Voetbal is iets dat de relatie met AFAS al lange tijd kenmerkt. AFAS is fan en sponsor van AZ uit Alkmaar, terwijl IJK PSV een warm hart toedraagt. FC AFAS en FC Driessen Groep spelen jaarlijks een vriendschappelijk duel.

FC Driessen Groep en FC AFAS

De laatste editie was bijzonder omdat er voor het eerst ook een dameswedstrijd werd gespeeld. De dames én de herenwedstrijd werden gewonnen door AFAS, waarna het volledige sportieve gezelschap van 70 personen toeschouwer was van PSV – FC Twente in het Philips Stadion. Binnenkort vindt ook een digitale revanche plaats in de vorm van een FIFA toernooi tussen AFAS en IJK.

Wie jubileert trakteert

Wie jubileert trakteert

Om ook de medewerkers van AFAS te bedanken voor de prettige samenwerking verrasten wij hen op donderdag 6 februari met heerlijke Luikse wafels. Op het terrein van AFAS in Leusden werden vanuit een Volkswagen oldtimer de wafels geserveerd.

IJK kijkt met trots terug op 15 jaar partnerschap. De komende 15 jaar partnerschap zien we met vertrouwen tegemoet.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.