Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Klantverhalen

Nieuwsgierig naar hoe bedrijven onze software gebruiken? Of hoe zij hun administratie uit handen hebben gegeven? Onze software en services worden binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Lees de ervaringen van verschillende organisaties in onderstaande verhalen.

ROC Amsterdam

De personeels- en salarisadministratie van de 4.500 medewerkers van ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland en het Voorgezet Onderwijs van Amsterdam is sinds 2017 compleet gedigitaliseerd. Daarmee is de meeste archiefruimte overbodig geworden. Een hele verandering voor de Personeels- en Salarisadministratie. Een medewerker van IJK bood een helpende hand bij de implementatie.

Volledig digitaal

"Toen ik hier in 2014 kwam werken, waren we nog niet actief op de digitale snelweg. In korte tijd hebben we daarin als organisatie grote stappen gezet. Inmiddels werken we bijna volledig digitaal. We maken nu voor onze personeels- en salarisadministratie gebruik van AFAS."

Expertise gezocht

"Zo’n nieuw systeem vraagt best veel van medewerkers. Extra handjes waren in de begintijd dan ook meer dan nodig. We waren vooral op zoek naar mensen met praktijkervaring. Naar professionals die ons konden begeleiden in dit proces. IJK heeft ons heel goed kunnen helpen."

Waarom IJK?

"In het verleden werkte ik als zzp’er. Ik heb in die tijd regelmatig contact gehad met medewerkers van IJK. De link was dus snel gelegd. Ik ervaar de open en eerlijke houding van IJK als heel prettig. Daarnaast vind ik het fijn dat IJK echt meedenkt over een oplossing, zonder daarbij actief te verkopen. En tot slot: naar mijn ervaring hebben de medewerkers een fijne werkhouding. De huidige medewerker van IJK komt elke dag fluitend binnen. Hij neemt echt wat dynamiek mee naar de afdeling. Hij weet mensen mee te krijgen. Dat vind ik belangrijk."

Gevraagd en ongevraagd

"Ik vind het heel prettig dat de medewerker van IJK zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft. Zo kom je samen verder."

Langzaam loslaten

"De rol van de medewerker van IJK verandert naarmate we beter om kunnen gaan met de software. Inmiddels is met name de één-op-één-coaching van groot belang. Uiteindelijk gaan we hier zelf mee verder. Het is fijn dat we dankzij IJK een vliegende start hebben kunnen maken."

Grote stappen in korte tijd

"Terugkijkend hebben we in korte tijd hele grote stappen gezet. Ik zie deze manier van werken (e-HRM) als een grote vooruitgang."

Over ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland en het Voorgezet Onderwijs van Amsterdam

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) verzorgt middelbaar beroepsonderwijs op negen moderne mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. Elk mbo-college heeft een eigen opleidingsaanbod en een aantal specialismes. De beroepspraktijk is zichtbaar en voelbaar op school. In totaal biedt het ROCvA bijna 300 mbo-opleidingen. Het ROC van Flevoland biedt ruim 130 opleidingen. Het middelbaar beroepsonderwijs wordt op twee verschillende mbo-colleges gegeven in Almere en in Lelystad. Het ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de individuele student. Het ROCvA verzorgt ook voortgezet onderwijs en volwassenenonderwijs.

"Gevraagd en ongevraagd advies geven."

Petra van Kooij

Manager Personeel- en Salarisadministratie bij ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland en het Voorgezet Onderwijs van Amsterdam

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.