Overslaan en naar de inhoud gaan

Training: Verdieping ontslagrecht (overheid)

Op welke manieren kan de arbeidsovereenkomst van een langdurige zieke werknemer eindigen? Kun je hem gedeeltelijk ontslaan? Waar moet je op letten bij een proeftijdontslag? Wanneer verkies je een ontbinding wegens verwijtbaar handelen boven ontslag op staande voet? Tijdens deze training krijg je onder andere antwoord op deze vragen.

De training is toegespitst op de HRM-praktijk in de gemeentelijke sector. We gaan specifiek in op vraagstukken uit het ontslagrecht waarmee de sector te maken krijgt. Het is een interactieve verdiepende training waarin we inhoud en praktijk combineren. Daarbij gaan we ervan uit dat je als deelnemer over basiskennis van het ontslagrecht beschikt.

Er zijn nog geen data bekend voor deze training. Mocht je interesse hebben, dan laat het ons weten door een mail te sturen naar goedbekend@ijk.nl. Wij nemen contact met je op wanneer wij de training weer aanbieden.

Open inschrijving

Momenteel staan er geen events op de planning.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.