Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennisevent Functioneel beheer anno 2022

ICT-systemen zijn ondersteunend aan de werkprocessen van mensen. Voor het goed laten aansluiten van die systemen op het werk van mensen is de rol van functioneel beheerder essentieel. In een wereld waar technologie het tempo van verandering bepaalt, signaleert IJK dat het organiseren van goed functioneel beheer over de assen mens, proces en techniek een uitdaging is. Reden genoeg om uit de operatie te stappen en met elkaar in gesprek te gaan over functioneel beheer anno 2022.

Wil je meer weten over het vakgebied functioneel beheer anno 2022 en ben je benieuwd naar toekomstontwikkelingen? Dan is dit event zeker wat voor jou. Je ontmoet andere functioneel beheerders of managers binnen de publieke sector met wie je je ervaringen en gedachte kunt uitwisselen.

Na dit event heb je meer informatie over het op een duurzame manier organiseren van functioneel beheer in relatie tot AFAS binnen de publieke sector. Vanuit zowel mens (vakgebied), proces als technisch perspectief.

Prijs

Deelname is kosteloos.

Doelgroep

Functioneel beheerders en managers binnen de publieke sector.

Klik op onderstaande datum voor het programma en aanmelden.

Open inschrijving

Helmond
17 mei 2022

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.