Traineeship functioneel beheer AFAS

Direct de beschikking over een functioneel beheerder

Met het traineeship functioneel beheer ontzorgt IJK jouw organisatie door de werving én het opleidingstraject tot AFAS functioneel beheerder volledig te verzorgen.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Jeroen

Jeroen
Specialist traineeship functioneel beheer

IJK neemt werk uit handen

Schaarste in de markt, geen of weinig tijd om functioneel beheerders te werven. IJK neemt dit werk voor je uit handen met het traineeship functioneel beheer AFAS.

Organisa­ties die werken met onze trainee's

Op zoek naar een (opleiding tot) functioneel beheerder AFAS?

De trainee ervaart een ideale mix tussen werken als functioneel beheerder en jezelf specialiseren in AFAS? Of is jouw organisatie op zoek naar een functioneel beheerder AFAS en krijg je er geen gevonden? Wij bieden de ideale oplossing: het traineeship functioneel beheerder AFAS bij IJK. Wij verzorgen de werving én het opleidingstraject tot AFAS functioneel beheer van A tot Z.

We willen onze 15 jaar kennis en ervaring overdragen

IJK heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van AFAS functioneel beheer. We geloven in kennisdeling en willen onze kennis overdragen aan een nieuwe generatie AFAS professionals. Zo helpen we beginnend functioneel beheerders zich door te ontwikkelen én organisaties aan goed opgeleide medewerkers.

Leren bij IJK en tegelijkertijd toepassen

Het traineeship is een leer-werktraject waarbij de trainee bij een organisatie meewerkt als beginnend functioneel beheerder en tegelijkertijd (door)leert bij IJK.

De trainee ontwikkelt zich op zowel professioneel als persoonlijk gebied, in een kleine groep gelijkgestemden. Zo krijgt hij of zij de aandacht en begeleiding die nodig en prettig is.

Drie redenen om te kiezen voor ons traineeship

  • We trainen niet alleen de hard skills, ook de soft skills komen uitgebreid aan bod.
  • Trainees komen in dienst bij IJK, die daarmee de risico’s als verzuim of arbeidsongeschiktheid op zich neemt. Als iedereen na het leer-werktraject tevreden en blij is neemt de organisatie de functioneel beheerder na het traineeship kosteloos over.

Veelgestelde vragen

In ons online keuzemodel zie je precies wat je standaard van ons mag verwachten met betrekking tot de outsourcing van de financiële administratie en waar wij extra dienstverlening kunnen leveren. Benieuwd naar dit keuzemodel? Laat het ons weten.

Hiervoor hebben wij het all-in-one abonnement. Dat is een soort strippenkaart waarmee je antwoord krijgt op al jouw vragen op het gebied van financiële administratie en/of salarisadministratie, of ondersteuning krijgt bij het beheer of de inrichting van AFAS.

Nee, dat kan niet. Wij werken alleen met de software van AFAS.

Heb je een vraag aan Jeroen en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.