Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug

Klachtenregeling

Ervaart u een probleem of meningsverschil? Dan zoeken wij in onderling overleg naar een passende oplossing.

 • Privacy – AVG
  /kwaliteit/privacy-avg
 • Certificeringen
  /kwaliteit/certificeringen
 • Beveiliging
  /kwaliteit/beveiliging
 • Voorwaarden
  /kwaliteit/voorwaarden
 • Klachtenregeling
  /kwaliteit/klachtenregeling

Als familie van bedrijven maken wij werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Want hoe meer mensen gelukkig zijn in hun werk, hoe gelukkiger iedereen wordt. Dat is waar Driessen Groep, waar IJK onder valt, voor staat. Het kan echter voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. Hier leest u waar u met uw klacht of klachten terecht kunt.

Tevredenheid hoog in het vaandel

Alle bedrijven binnen Driessen Groep werken dagelijks aan het verbeteren van de organisatie, werkwijzen, producten en diensten. Tevredenheid van klanten en medewerkers, integriteit en professioneel handelen van onze medewerkers staan bij Driessen Groep hoog in het vaandel. Onder meer een kwaliteitsmanagementsysteem, branchegerelateerde gedragsregels en een gedragscode (Moreel Kompas) dragen hieraan bij.

Een probleem of meningsverschil?

Mocht u desondanks een probleem of meningsverschil ervaren, dan nodigt Driessen Groep u uit dit persoonlijk kenbaar te maken aan uw contactpersoon binnen onze bedrijven. Zo kunt u in onderling overleg een passende oplossing zoeken.

Klachtenfunctionaris

Mocht u samen met uw contactpersoon niet tot een bevredigende oplossing komen, dan kunt u gebruikmaken van de klachtenregeling. Hierbij dient u een klacht in bij de klachtenfunctionaris van Driessen Groep. De klachtenregeling kunt u hier vinden.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.