Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug

Beveiliging

IJK heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen zijn passend, rekening houdend met de stand van de techniek en zijn er mede op gericht om onnodige verzameling en verdere verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

 • Privacy – AVG
  /kwaliteit/privacy-avg
 • Certificeringen
  /kwaliteit/certificeringen
 • Beveiliging
  /kwaliteit/beveiliging
 • Voorwaarden
  /kwaliteit/voorwaarden
 • Klachtenregeling
  /kwaliteit/klachtenregeling

Uw persoonsgegevens kunnen worden verwerkt buiten Nederland. IJK neemt daarnaast de nodige maatregelen om te verzekeren dat alle doorgegeven persoonsgegevens adequaat worden beschermd. Ook voldoet IJK aan de geldende richtlijnen van de AVG/GDPR.

Beveiligde klantportal

Daar waar het persoonsgegevens betreft, verloopt alle communicatie en bestandsuitwisselingen via onze beveiligde klantportaal. Hierdoor is alle communicatie te allen tijd beveiligd en versleuteld.

Digitale klokkerluidersregeling

Ondanks de door IJK genomen veiligheidsmaatregelen, kan het voorkomen dat anderen er toch in slagen deze maatregelen te omzeilen en/of uw persoonsgegevens voor oneigenlijke doeleinden gebruiken. Hiervoor heeft IJK een digitale klokkenluidersregeling (responsible disclosure procedure).

Medewerkers

Alle medewerkers van IJK hebben een geheimhoudingsplicht en beschikken daarnaast over een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.