Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug

Beveiliging

IJK heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen zijn passend, rekening houdend met de stand van de techniek en zijn er mede op gericht om onnodige verzameling en verdere verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

Uw persoonsgegevens kunnen worden verwerkt buiten Nederland. IJK neemt daarnaast de nodige maatregelen om te verzekeren dat alle doorgegeven persoonsgegevens adequaat worden beschermd. Ook voldoet IJK aan de geldende richtlijnen van de AVG/GDPR.

Beveiligde klantportal

Daar waar het persoonsgegevens betreft, verloopt alle communicatie en bestandsuitwisselingen via onze beveiligde klantportaal. Hierdoor is alle communicatie te allen tijd beveiligd en versleuteld.

Digitale klokkerluidersregeling

Ondanks de door IJK genomen veiligheidsmaatregelen, kan het voorkomen dat anderen er toch in slagen deze maatregelen te omzeilen en/of uw persoonsgegevens voor oneigenlijke doeleinden gebruiken. Hiervoor heeft IJK een digitale klokkenluidersregeling (responsible disclosure procedure).

Medewerkers

Alle medewerkers van IJK hebben een geheimhoudingsplicht en beschikken daarnaast over een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.