Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
16 november 2020
Leestijd: 1 minuut

Terugkijken webinar: De gevolgen van de WAB en de Wnra in de praktijk

Per 1 januari 2020 zijn zowel de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) als de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking getreden. Inmiddels zien we de effecten van beide wetten terug in de praktijk in bijvoorbeeld nieuwe regels voor een adequaat pensioen bij payroll, vaste uren aan oproepkrachten of integriteitsschendingen.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2020-11/IJK_9273.jpg?itok=SqhqognZ

Tijdens de Webinar Week van Driessen Groep verzorgden onze arbeidsjurist Nelleke de Langen en Luuk Klerks, arbeidsjurist bij zusterbedrijf Driessen, samen een webinar over de gevolgen van de WAB en de Wnra in de praktijk.

Wil je in een uurtje meer weten over de laatste stand van zaken en jurisprudentie rondom deze wetgeving? Bekijk dan kosteloos deze webinar.

 

Bekijk webinar

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.