Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
18 maart 2018
Leestijd: 1 minuut

Meest gebruikte bedragen en percentages binnen de salarisadministratie

Als salarisadministrateur zijn december en januari elk jaar weer extra drukke maanden. Bovenop deze ‘eindejaarsdrukte’ komen er aan het begin van het nieuwe jaar ook nieuwe regelingen en wetswijzigingen op u af.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2018-03/meest-gebruikte-bedragen-en-percentages-binnen-de-salarisadministratie.png?itok=od8poZGs

Veel van deze ontwikkelingen hebben direct invloed op uw dagelijkse werk. Of het nu gaat om de pensioenpremies of een wijziging van de heffingskorting.

Alle interessante cijfers op een rij

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om altijd op de hoogte te zijn van alle salarisgerelateerde wijzigingen per 1 januari. Vandaar dat wij ook voor 2018 alle interessante cijfers overzichtelijk op een rij hebben gezet. Een ideaal naslagwerk wanneer u als salarisadviseur deze cijfers regelmatig gebruikt.

Download het overzicht

 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.