Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
18 mei 2020
Leestijd: 1 minuut
Thema: organisatieontwikkeling
Auteur: Bart de Koning

Whitepaper: Versneld naar anderhalve meter werken

HRM vervult een centrale rol in organisaties als het gaat om veiligheid, communicatie, advies en beleid rondom COVID-19. De HR-afdeling staat daarin voor een grote uitdaging. Alles komt tegelijk en de situatie verandert voortdurend. Digitaal werken maakt een snelle ontwikkeling door en HRM dienstverlening moet op afstand. In de whitepaper 'Versneld naar anderhalve meter werken' lees je hoe je hier als HR-professional mee omgaat. 

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2020-05/2004_43%20IJK%20_%20Mini%20publicatie%201%2C5%20meter%20-%20nieuwsbrief.jpg?itok=Qyu3CRWp

De impact van digitale HR bedrijfsvoering

In deze whitepaper zoomen we daarom in op de wijze waarop digitale hulpmiddelen HR helpen in het omgaan met de COVID-19 uitdagingen. Hierbij richten we ons in het bijzonder op het gebruik van HR-technologie voor het realiseren van twee doelstellingen,namelijk het verhogen van medewerkerstevredenheid en het verlagen van de werkdruk van de afdeling HR.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag deze whitepaper kosteloos aan en lees alles over:

  • Het beginnen bij de basis: Self Service en optimaliseren van bestaande werkzaamheden.
  • Tactische en strategische HR-thema’s zoals point solutions, werving en selectie en performancemanagement.
  • Management en stuurinformatie.
  • Kritische processen en risicofuncties.
* verplichte velden

Ja, ik ontvang graag deze whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper 'Versneld naar anderhalve meter werken' aan te vragen.

Je gegevens

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.