Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
20 november 2018
Leestijd: 1 minuten

Whitepaper - Van data naar daadkracht

Ongemerkt bewaren we met z’n allen ongelooflijk veel data. Data die van onschatbare waarde is. Zo ook HR-data. Het geeft inzicht, ondersteunt bij het signaleren van bijzonderheden en vormt de feitelijke basis bij het uitbrengen van advies.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2018-11/IJK_8130.jpg?itok=jjwHV3o5

Steeds meer organisaties zijn bewust bezig met het verzamelen van data. Van HRM’ers verwachten we steeds vaker dat zij advies uitbrengen op basis van deze verzamelde data. 

Data omzetten in stuurinformatie

In deze whitepaper leest u uiteraard meer over data. Hoe u data inzet om betere beslissingen te nemen, wat het verschil is tussen data en big data en hoe waardevol het delen van data is. Gerard Evers, specialist in economisch personeelsmanagement, geeft zijn visie over de rol van HRM’ers als business partner en welke rol data daarbij speelt. 
Daarnaast krijgt u tips over het gebruik van HR-dashboards in uw organisatie.
 

Vraag whitepaper aan

 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.