Terug

Eline, e-HRM adviseur bij IJK

• Sinds 2017 werkzaam bij IJK.
• Gestructureerd en altijd achter een opgeruimd bureau.
• Meer dan 10 jaar werkzaam in de rol van functioneel beheer of e-HRM adviseur
• Houdt van het bourgondische leven: festivals, eten en leuke dingen doen!

Wat doet een e-HRM adviseur?

De taken van een e-hrm adviseur zijn erg divers. Je adviseert klanten over hun HRM/payroll processen en onderhoudt, optimaliseert en richt AFAS in. Daarbij heb je een periode van implementatie trajecten, verschillende inrichtingsvraagstukken en gaat het oppakken van tickets continu door. Samen met de klant bekijk je de inrichtingsvraagstukken en optimalisatieslagen en stem je deze onderling af.

Ik heb het liever druk dan dat ik me verveel. Iets waar je niet bang voor hoeft te zijn bij IJK.

Hoe ziet het team eruit? En vooral, wat is de sfeer?

We hebben een informeel en dynamisch 13-koppig team wat altijd in is voor een geintje. Er wordt hard gewerkt, maar we maken ook zeker veel plezier. Qua persoonlijkheden zijn we erg verschillend: van salarisadviseur tot e-hrm adviseur, van introvert tot extravert en van junior tot senior. Iedereen past bij elkaar!

Wat is jouw leukste project?

Mijn eerste project was direct mijn leukste project: een echte AFAS implementatie. AFAS was toen nieuw voor mij, maar ik vond het prachtig om in een korte tijd zoveel goed neer te kunnen zetten en AFAS eigen te maken. Een AFAS systeem dat werkt en waarmee zowel de klant als wij meteen mee aan de slag konden in het nieuwe jaar.

Komen jouw verwachtingen en ambities uit?

Binnen IJK heb ik de diversiteit gevonden waar ik naar op zoek was. Je werkt met zoveel verschillende klanten waardoor je dagelijks wordt uitgedaagd om mee te denken en om nieuwe dingen in te richten.

Waarom moet je als e-hrm adviseur bij IJK komen werken

De IJK-factor is het unieke persoonlijke en mensgerichte karakter van IJK. Ze hebben oog voor de mens en overtreffen hierin alles. Als medewerker krijg je veel uitdagingen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Zo heb je meerdere inhoudelijke AFAS sparringpartners, word je door de verschillende klanten uitgedaagd en krijg je ruimte om projecten zelfstandig op te pakken.

Heb jij vragen voor Eline of wil jij ook e-hrm adviseur worden bij IJK? Laat het ons weten via vacatures@ijk.nl of 0492-506660 en we kletsen graag met je verder.

Bekijk onze vacatures