Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
11 juni 2021
Leestijd: 1 minuut
Thema: duurzame inzetbaarheid

Haa-er-emmer, een kinderboek over HRM

In de coronacrisis kwamen de beroepen in de zorg, het onderwijs en de overheid volop in de aandacht te staan. Met een brede maatschappelijke (her)waardering als gevolg. De mensen aan het bed of voor de klas werden nog beter zichtbaar. Bij IJK weten we dat achter deze vitale beroepen gepassioneerde HRM’ers staan die het werk van alle medewerkers makkelijker en leuker maken.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2021-06/Kinderboek_IJK_COVER.jpg?itok=k8_Xbnj5

Maar hoe leg je nu aan je kind(eren) uit wat jij als HRM’er dagelijks doet? En hoe jouw werk bijdraagt aan de maatschappij? Speciaal voor HRM'ers in de publieke sector maakten wij er een boekje over. We hopen dat dit boekje helpt bij de uitleg en je kinderen een inkijkje geeft in dit prachtige vak.

 

Vraag het boek gratis aan

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.