Webinar: E-learning integratie in AFAS

Maak van AFAS een geïntegreerd learning managment systeem

Werk je met AFAS en wil je een goede basis leggen voor het aanbieden van cursussen en e-learning via jullie eigen vertrouwde InSite omgeving? Met cursusmanagement van AFAS in combinatie met de e-learningmodule is dit mogelijk. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van externe platformen.

IJK organiseert een webinar waarbij we je te zien krijgt hoe je e-learning integreert binnen de module cursusmanagement van AFAS. Door cursussen te combineren met e-learning faciliteer je blended learning binnen jouw organisatie.

De belangrijkste redenen om de module cursusmanagement in combinatie met e-learning in te zetten, hebben we voor je op een rij gezet:

  • Je krijgt een geïntegreerd learning management systeem in jouw AFAS software.
  • Je kunt blended learning faciliteren voor jouw medewerkers.
  • Het is mogelijk om zowel eigen lesmateriaal als content van derden aan te bieden.
  • Door de uitgebreide rapportagemogelijkheden bespaar je tijd en krijg je meer inzicht in de prestaties van jouw medewerkers en trainers.
  • Het levert een besparing op in de opleidingskosten van jouw medewerkers.

Ben je benieuwd wat cursusmanagement- en de e-learningmodule voor jouw organisatie kunnen betekenen? Schrijf je dan kosteloos in voor dit webinar.

Prijs

Deelname is geheel kosteloos

Doelgroep

Manager/coördinator opleidingen, HR Adviseur, HR Manager

Voorbereiding

Om e-learning integratie binnen AFAS toe te kunnen passen is het noodzakelijk om de module cursusmanagement in te richten. Heb je nog geen cursusmanagement ingericht in AFAS? Volg dan ter voorbereiding het webinar van AFAS. IJK helpt je ook bij het inrichten van deze module.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 87 of stuur een bericht naar goedbekend@ijk.nl

Open inschrijving

Online
15 september 2022