Kennisevent: Ongewenst gedrag in de VVT-sector, salariszorgen en meer

Agressie tegen zorgmedewerkers, zowel fysiek als verbaal. We vinden het niet normaal, maar het is anno 2022 aan de orde van de dag. Kan de werkgever namens de medewerker aangifte doen? Moet je daarvoor een interne procedure hebben en hoe ziet die eruit? En hoe zit het met aansprakelijkheid?

Maar ook; hoe ga je om met ongewenst gedrag van medewerkers? Denk aan diefstal, grensoverschrijdend gedrag, maar ook: zonder toestemming in het medisch dossier van een ander kijken. Wat kun je als HR-professional doen om dit te voorkomen? Hoe informeer je medewerkers op een innovatieve manier over wat wel en niet mag? En is het kwaad geschied: welke maatregelen neem je dan? Wat neem je op in je sanctiebeleid? En wat vindt de rechter daarvan?

Op deze vragen en meer geven wij kosteloos antwoord tijdens de Kijk van IJK op 1 november 2022, het kosteloze kennisevent over ongewenst gedrag in de VVT-sector.

Ook is er aandacht voor de meest gestelde vragen rondom salaris in de VVT-sector. Heb je zelf op voorhand een vraag over dit onderwerp? Geef dit dan aan ons door via het opmerkingenveld bij je aanmelding.

Programma

09.15 uur: Ontvangst met koffie en thee
09.45 uur: Opening
10.00 uur: Meest gestelde vragen rondom salaris in de VVT-sector
10.30 uur: Ongewenst gedrag tegenover medewerkers
11.00 uur: Pauze
11.30 uur: Ongewenst gedrag door medewerkers
12.30 uur: Lunch
13.15 uur: Einde programma

Prijs

Aan dit event zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Helmond

Doelgroep

HR- en salarisprofessionals.

Vragen?

Heb je nog vragen dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0492 - 50 66 60 of goedbekend@ijk.nl.

Open inschrijving

Helmond
1 november 2022