Kennisevent: HR op één in de zorg

Het ochtendevent ‘HR op één in de zorg’ op dinsdag 21 maart inspireert HR professionals op het gebied van zingeving, werkgeverschap en de toekomst van HR. Wat is het ultieme doel van iedere zorgorganisatie? Dat is natuurlijk het leveren van goede zorg. Maar hoe kunnen organisaties goede zorg leveren en blijven leveren, in deze vergrijzende samenleving met enorme uitdagingen op het gebied van personeel? De sleutel ligt bij HR.

Niek van den Adel en Corine Remmers leveren nieuwe, inspirerende inzichten op en zetten de HR uitdagingen om in kansen. Bart de Koning (IJK) gaat in op de top 5 van grootste tijdwinners voor HR. Hij geeft handige tips en tools om direct tijd te besparen in de dagelijkse HR praktijk, waardoor er tijd overblijft om aan de slag te gaan met de kansen die er liggen. Daarmee kan HR écht het verschil maken voor zorgprofessionals.

Programma

9.00 uur – Ontvangst met koffie en thee

9.45 uur – Opening, Bart de Koning

9.55 uur – Zet de cliënt/patiënt op twee, Niek van den Adel

In 2010 verandert er door Nieks ongeluk veel. Dankzij zijn dwarslaesie heeft hij geleerd om geluk te mogen ervaren. Hij doet daarom het liefst niets anders dan metaforen en verhalen vertellen over zijn ervaringen in de veranderende zorgwereld, waar de werkdruk enorm hoog is, de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt en het werkplezier nog weleens naar de achtergrond dreigt te verdwijnen. Het is tijd voor verandering!

10.45 uur – Pauze

11.00 uur – Praktische kijk op HR in de zorg, Corine Remmers
Al meer dan 20 jaar is Corine actief in de zorg als leidinggevende, (regio)directeur en bestuurder. Ze weet als geen ander hoe organisatiedynamiek werkt, maar vooral ook: hoe de mensen denken over ‘de staf’ en HR in het bijzonder. Corine deelt graag haar ervaring, zodat jij morgen in staat bent om een nóg betere connectie te maken met de zorgprofessional in jouw organisatie.

11.45 uur – Top vijf grootste tijdwinners voor HR, Bart de Koning
IJK helpt meer dan 100 zorgorganisaties met het efficiënter inrichten van HR-processen. Bart deelt graag de ervaringen en visie van IJK met zorgorganisaties. Ook zorgt hij voor vijf praktische handvatten waar jouw HR-afdeling morgen mee aan de slag kan, zodat er tijd overblijft voor de dingen die écht het verschil maken voor zorgprofessionals.

12.20 uur – Verzorgde lunch (optioneel)

Doelgroep

HR adviseurs en HR management uit de sectoren: VVT, Gehandicaptenzorg en Ziekenhuizen.

Prijs

€110,- (exclusief btw)

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 60 of stuur een bericht naar goedbekend@ijk.nl.

Klik op onderstaande datum om aan te melden.

Open inschrijving