Overslaan en naar de inhoud gaan

Berichtgeving over maatregelen bij IJK i.v.m. het coronavirus

Het kabinet en het RIVM doen er alles aan om verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) te beperken. Bij IJK, onderdeel van Driessen Groep, doen we er alles aan om onze medewerkers te beschermen en blijven we onze dienstverlening uitvoeren.

In deze onzekere tijden houden we je graag op de hoogte van hoe IJK omgaat met de situatie rondom het coronavirus. 

Dienstverlening

We werken 100% cloud based. Al onze processen en systemen zijn hier volledig op ingericht. Dat betekent dat er niets is dat we niet kunnen doen. Eigenlijk werkten we al cloud based, het enige verschil is dat onze medewerkers nu vanuit een andere locatie de werkzaamheden verrichten. De telefonische bereikbaarheid blijft onveranderd.

Tot voor kort werkten vrijwel alle medewerkers van IJK vanuit huis. Vanaf 1 juni is ons kantoor weer open en zijn er enkele werkplekken beschikbaar voor onze medewerkers. Deze werkplekken zijn dusdanig ingericht dat ze voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. 

Bijeenkomsten

Alle geplande bijeenkomsten, ongeacht groepsgrootte, verplaatsen we naar een andere datum. Uiteraard informeren wij hier alle deelnemers persoonlijk over. Nieuwe data communiceren we zodra deze bekend zijn. Enkele bijeenkomsten zetten we om naar een webinar zodat we je toch van relevante informatie voorzien.

Meer informatie

In het nieuwsbericht 'IJK in Coronatijden – het nieuwe normaal' lees je meer over hoe wij bovenstaande doen en hoe wij verbinding houden met alle collega's.. 

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon of gebruik één van de andere contactmogelijkheden


Note: Deze tekst kan tussentijds op basis van de ontwikkelingen en eventuele extra maatregelen wijzigen.
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.