Overslaan en naar de inhoud gaan

Berichtgeving over maatregelen bij IJK i.v.m. het coronavirus

Het kabinet en het RIVM doen er alles aan om verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) te beperken. Bij IJK, onderdeel van Driessen Groep, doen we er alles aan om onze medewerkers te beschermen en blijven we onze dienstverlening uitvoeren.

In deze onzekere tijden houden we je graag op de hoogte van hoe IJK omgaat met de situatie rondom het coronavirus. 

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar klaar staat. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze medewerkers en klanten voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat we de richtlijnen van de overheid en het RIVM ten strengste naleven.

Tegelijkertijd voelen we de maatschappelijke opdracht waarvoor we ons gesteld zien. Onze klanten rekenen op ons voor het uitbetalen van salarissen aan hun medewerkers, het uitvoeren van de administratie, het stellen van kennisvragen en het in de lucht houden van hun systemen. Je mag erop rekenen dat wij onze dienstverlening volledig voortzetten!

Dienstverlening

Vrijwel alle medewerkers van IJK werken vanuit huis. Al eerder troffen wij extra maatregelen. Tot 25 mei blijft ons pand gesloten. Vanaf 25 mei zijn er weer enkele werkplekken beschikbaar voor onze medewerkers.

We werken 100% cloud based. Al onze processen en systemen zijn hier volledig op ingericht. Dat betekent dat er niets is dat we nu niet kunnen doen. Eigenlijk werkten we al cloud based, het enige verschil is dat onze medewerkers nu vanuit een andere locatie de werkzaamheden verrichten. De telefonische bereikbaarheid blijft onveranderd.

Alle afspraken met onze klanten gaan in principe door, maar dan online. Alleen als het echt niet anders kan, verplaatsen we de afspraak.

Bijeenkomsten

Alle geplande bijeenkomsten, ongeacht groepsgrootte, verplaatsen we naar een andere datum. Uiteraard informeren wij hier alle deelnemers persoonlijk over. Nieuwe data communiceren we zodra deze bekend zijn. Enkele bijeenkomsten zetten we om naar een webinar zodat we je toch van relevante informatie voorzien.

Meer informatie

In het nieuwsbericht 'IJK in Coronatijden – het nieuwe normaal' lees je meer over hoe wij bovenstaande doen en hoe wij verbinding houden met alle collega's.. 

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon of gebruik één van de andere contactmogelijkheden


Note: Deze tekst kan tussentijds op basis van de ontwikkelingen en eventuele extra maatregelen wijzigen.
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.